KONTAKT FOTOGRAFIQ

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zapoznaj się z polityką przetwarzania danych

KONTAKT

Polityka prywatności

Projekt i wykonanie: Wytwórnia Marketingu

Fotografia przedszkolna

Fotografia szkolna

Fotografia ślubna

Fotografia Chrztu

Fotografia Komunia

Fotografia eventowa

Fotografia dziecięca

Fotografia rodzinna

Fotografia portretowa

Fotografia narzeczeńska

OFERTA | CENNIK

Portfolio fotografia eventowa

Portfolio Chrzest Święty

Portfolio Komunia Święta

Portfolio fotografia narzeczeńska

Portfolio fotografia dziecięca

Portfolio fotografia rodzinna

Portfolio fotografia portretowa

Portfolio fotografia ślubna

PORTFOLIO

KONTAKT

Fotograf Gdańsk

+48 515 559 852

Fotograf Gdańsk

gasecki.fotografiq@gmail.com

Fotograf Gdańsk
Fotograf Gdańsk

RODO

Szanowni Państwo.

W związku z rozpoczęciem obowiązywania z dniem 25 maja 2018r Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady ( UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. W sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE Fotografiq Krzysztof Gąsecki przekazuje informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych.

 

1. Administrator: Administratorem Państwa danych osobowych jest Fotografiq Krzysztof Gąsecki z siedzibą przy ul. Wyzwolenia 29B/6, 80-537 Gdańsk,  NIP 9570986646.

 

2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych: kontakt możliwy w formie elektronicznej na adres e-mail: gasecki.fotografiq@gmail.com oraz w formie tradycyjnej pisząc na adres siedziby Administratora

 

3. Zakres danych: przetwarzamy następujące kategorie Państwa danych: – dane identyfikacyjne, – dane kontaktowe, – dane korespondencyjne,

 

4. Cel i podstawa przetwarzania:  Państwa dane osobowe są przetwarzane w następującym celu: – rozliczenia się na podstawie przepisów prawa podatkowego, rachunkowego; – realizacji zlecenia; – archiwalnym (dowodowym) będącym realizacją zlecenia lub przedstawienia oferty; – rozpatrywania skarg i windykacji, w przypadku ich wniesienia;

 

5. Okres przechowywania: dane przechowywane w oparciu o zgodę możemy przetwarzać do czasu, aż wycofają Państwo wyrażoną w tym zakresie zgodę lub ustalimy, że się zdezaktualizowały. Dane przetwarzane na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora danych możemy przetwarzać do czasu wypełnienia prawnie uzasadnionych interesów Fotografiq Krzysztof Gąsecki stanowiących podstawę ich przetwarzania. Dane przetwarzane w pozostałym zakresie możemy przetwarzać przez okres nie dłuższy niż 5 lat od końca roku, w którym doszło do zrealizowania zamówienia.

 

6. Pouczenie o prawach: W związku z przetwarzaniem Państwa danych przez Fotografiq Krzysztof Gąsecki  przysługuje Państwu: prawo do żądania od ADO dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych; 

 

7. Prawo skargi: W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych przez Fotografiq Krzysztof Gąsecki narusza Państwa prawa, możecie Państwo wnieść skargę do Urzędu Ochrony Danych Osobowych; UODO ul. Stawki 2 , 00-193 Warszawa

 

8. Państwa dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu. 

 

9. Państwa dane nie będą udostępnianie poza EOG  ani do organizacji międzynarodowych.

 

10. Cofnięcie zgody:  w przypadku przetwarzania danych na podstawie wyrażonych zgód w każdej chwili przysługuje Państwu prawo do wycofania swojej zgody poprzez bezpośredni kontakt z Fotografiq Krzysztof Gąsecki, w formie pisemnej na adres siedziby firmy  lub przez kontakt mailowy gasecki.fotografiq@gmail.com chyba że przepis prawa stanowi inaczej.

 

515 559 852

Fotograf Gdańsk

gasecki.fotografiq@gmail.com

Fotograf Gdańsk
Fotograf Gdańsk

Galerie prywatne

Fotograf Gdańsk